Eva Kent iese la atac (episodul 2)

Se pare ca Nikita, iar si-a luat-o in freza. Banuiam ca minte. Ma mira faptul urmator: ca numai drogatii apeleaza la marsavii din astea. Poate s-o droga…. cine stie. Oricum daca te dai la ea se baga in cotet, numai gura e de ea 🙂
Ma bucur ca Eva s-a infipt in ea, impreuna cu prietenul ei.

Poate cine stie va aparea si episodul 3 🙂 THE FIGHT 🙂

“Nikita este o proxeneta”

Eva Kent, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea “Un show pacatos” de pe Antena 1, a declarat aseara in emisiune ca Nikita este proxeneta, mincinoasa si ca a amenintat-o. “Nu te-am batut pana acum, dar te bat. Asta mi-a spus Nikita”, a precizat Eva Kent. Pe pe numele ei real Oana Oprea, aceasta a declarat ca Nikita este o persoana periculoasa. “O dau in judecata pentru ca a vrut sa ma vanda. N-am fost niciodata prietena cu ea”, a spus asistenta lui Capatos. Nikita a replicat, declarand ca iubitul Oanei, Cata Macelaru, a amenintat- o dupa terminarea emisiunii de luni seara. ” El, impreuna cu alte persoane mi-au blocat masina in care ma aflam. Au spus ca ma taie”, a sustinut Nikita. La jumatatea emisiunii spiritele s-au incins. ” Ai boala copiilor de dai din cap. Esti isterica. Oana, femeia porno a prins tupeu. Cu tine nu vreau sa fiu prietena nesimtito,”, i-a spus Nikita Evei Kent, dupa care a amenintat ca o da in judecata atat pe ea cat si pe Cata Macelaru.

articol preluat de pe cancan.ro

You may also like...

2 Responses

  1. dragos says:

    Ba, da cine pula mea e Cata Macelaru. Asta e o intrebare care ma framanta de ceva vreme. Habar n-am ce a facut asta toata viata lui exceptand ca il cheama macelaru (care e e meritu’ tatalui probabil) si ca s-a combinat cu mobila lu’ Capatos.
    N-am nimic cu el, da’ pula mea, daca tot e asa discret de ce mataranga lu Zamolxe aud eu de el.

  2. admin says:

    Catalin,provine dintr-o familie instarita si celebra de macelari din zona Garii de Nord. “Socrul” asistentei lui Dan Capatos este nimeni altul decat Mircea Macelaru?. Despre acesta se spune ca ar fi urmas, printre altii, al vestitului Matache Macelaru?, de odinioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *