Divort cauzat de o relatie din Second Life

O femeie din Marea Britanie a decis sa divorteze de sotul ei, dupa ce acesta a inselat-o.

E drept ca, sotul a “tradat-o” cu o alta femeie, insa totul s-a intamplat intr-un joc virtual, acelasi ce i-a adus si pe ei impreuna. Cu toate acestea, Amy Taylor, in varsta de 28 de ani, s-a simtit mintita si a decis ca lucrurile nu pot ramane asa, informeaza Daily Mail.


Drept pentru care a intentat divort. Ea a descoperit ca, in plin avant al tehnologicului, sotul avea o aventura cu o femeie pe care nu a intalnit-o niciodata, insa cu care avea conversatii prin intermediul unui joc online.

Femeia a parut sa uite ca si ea l-a cunoscut pe sotul sau tot prin intermediul jocului in cauza. Cei doi erau fani inraiti ai Second Life si in iulie 2005, dupa ce s-au casatorit, au organizat si o ceremonie virtuala.

Din pacate pentru ei, relatia conjugala s-a destramat tot din cauza Internetului. Mai mult chiar, Amy spune ca l-a surprins pe David (40 de ani) in ipostaze compromitatoare, in timp ce avatarul sau intretinea relatii sexuale cu cel al unei pretinse prostituate.

A fost picatura care a umplut paharul. Potrivit presei britanice, Amy, care in Second Life este un DJ de club pe nume Laura Skye, afirma ca, in opinia ei, sotul sau David Pollard ( cu numele “de cod” Dave Barmy) avea o relatie adevarata cu persoana care o controla pe rivala sa virtuala.

La randul sau, sotul a recunoscut ca avea o relatie virtuala cu o femeie din SUA. “Nu faceam sex virtual sau ceva de genul asta, doar stateam de vorba. Nu era ceva important. Nu cred ca faceam ceva gresit”, a declarat el. (sursa ziare.com)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *