Dinamo inca o data s-a facut de rusine cu suporterii – Video la de la meciul cu Slovan Liberec


Cu trei minute inainte de terminarea partidei, Blazek nu îi iartă pe dinamovişti şi urcă scorul la 2-0, după ce s-a jucat prin careul lui Dolha.
A fost golul care le-a luat minţile fanilor. Unul mai îndrăzneţ a intrat pe teren şi a alergat preţ de un minut, fiind prins în cele din urmă de stewarzi. Atunci s-au enervat fanii din “Peluza Cătălin Hâldan” şi au început să dea cu picioarele în gardul despărţitor. Până s-a rupt! Peste 100 de fani dinamovişti au pătruns în teren, înjurând jucătorii şi conducerea, iar arbitrul a oprit imediat meciul. Exasperaţi de jocul prost făcut de dinamovişti, fanii au zis să se dea ei în spectacol. A fost unul însă de prost gust, care nu face altceva decât să dăuneze clubului şi spectatorilor civilizaţi.

You may also like...

2 Responses

  1. adidas says:

    hai ca nu a fost asa nasol..nu au stat nici 3 minute pe pista si nu au intrat pe gazon

  2. Florin says:

    Deja nu mai ai la ce sa te astepti la aceasta echipa de fite. Marele ”dream-team” cu care se batea Turncu cu caramida in piept nu e in stare sa dea un gol pe teren propriu.Acesti jucatori de carton, supraevaluati si umflati de presa, au aratat ca nu au fata nici de coada Europei, dapai de C.L. de care dinamo se tot pregateste de ani buni.Cei care ii tineau in brate pe cei de la dinamo acum sunt la puscarie, iar celor care au ramas afara le e frica mai mult de puscarie decat de dinamo. Nu in ultimul rand, asta va e valoarea.Sunteti cateii Europei, o echipa de care nimeni nu aude decat la casele te pariuri, la categoria : ”si altele”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *