Despre 2012, comprimarea timpului , boli incurabile, mayasi, curiozitati privind planetele din sistemul nostru solar si alte lucruri interesante

Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
maya-yucatan
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
chichen-itza-mexic
– Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
solar sistem
Sistemul Solar – Calea Lactee
– Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
– Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
– Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
– Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
neptun
Neptun
– Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
– Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
saturn81
Saturn
Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.
in interiorul corpului uman poza
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.

Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

– intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
– vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
– banii vor disparea ca necesitate;
– vom intra in Dimensiunea a 5-a;
– ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):

– migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
– simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
– slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
– modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.

“Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

– intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
– folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
– toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
– se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
– corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

via Mihai

You may also like...

25 Responses

 1. STEFAN says:

  Ma intreb daca ai tradus-o din alta parte. Este “o analiza prea profunda” ;i contie ceva termeni care ii folosesc numai unii.

 2. Romeo says:

  Ce conteaza daca a tradus-o sau nu… bravo lui daca a tradus-o… este interesant ce zice

 3. bla bla says:

  nu e tradusa, e copiata

 4. cristina says:

  e super ……..codul lui davinci

 5. raul says:

  Felicitari! Meriti o lada mare de bere. inca odata felicitari, mi-o placut articolul, nu stiu daca este al tau sau nu, dar dat fiind faptu’ ca ii aici, te salut respectos! ne vedem in 2013!

 6. e clar, maya e cheia 🙂

 7. sorin says:

  Poate ca are si un sambure de adevar, dar eu cred ca sunt si exagerari. Vom vedea in 2013 cine mai ramane..

 8. Arivle says:

  Abia astept sa se intimple. Sper sa fie adevarat. Nu stiu de ce simt sa o nerabdare si curiozitate referitor la data de2012. Fiind nascuta inainte de1980 ma recunosc in aceste simtome, mai ales ca nu sunt o pesoana bolnavicioasa. Oricu daca toate astea se vor intimpla nu vor fiif rapide. Poate majoritatea oamenilor nici nu-si vor da seama.

 9. Alex says:

  Nu mai stiti cu ce sa pacaliti lumea , ce stiu este ca Domnul meu vine curand si El va oferi celor aleci un cer nou si un pamant nou , dar celor rai le va oferi pedepsa maniei Lui temeti-va dar de Dumnezeu si pocaiti-va , nu mai credezi basme , acestea au un pic de adevar dar exagereaza mult , totusi observ ceva ce spunea Isus legat de timp “Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate.” Matei 24:22 ,si mai multe legate cu profetia bibliei , e un mic sambure de adevar si pe aici dar mult este minciuna

 10. graffiti says:

  ai dreptate alex…

 11. loli says:

  da we … eu nu cred nicio boaba din ce zice el…dar daca sar intampla asta ar fi prea marfa deoarece din ce intelesai eu pe acolo organismul uman va fi unul al viitorului si daca nu va mai exista timp si mai bine:))Dumnezeu fie cu noi

 12. agp says:

  Ai dreptate alex!!!!!!dar totusi si ei au dreptate…. scorta pamantului nu cred ca mai rezista pana`n 2013 tinant cont ca pamantu are o gramada de ani …… si akm cu micsorarea stratului de ozon!!!! vedem noi !!! asta e cu Dumnezeu inainte!:X……

 13. Sebi says:

  asa e alex…e si o boaba de adevar,dar mult e exagerare
  Bafta si Dumnezeu cu voi! 😉

 14. alexandra says:

  ”El va oferi celor aleci un cer nou si un pamant nou , dar celor rai le va oferi pedepsa maniei Lui temeti-va dar de Dumnezeu si pocaiti-va , nu mai credezi basme ”
  nu mai spune in Biblie si ca toti suntem copii lui si ne iubeste pe toti??nu uita ca El s’a sacrificta pentru pacatele noastre! deci chestia cu ..le va oferi pedeapsa maniei lui…nu merge! nimeni nu stie ce v’a fi! asa ca traiti clipa..;)

 15. mada says:

  acest articol este cel mai tare 2012 un nou inceput gata cu gunoaiele sa vina oamenii adevarati la putere

 16. enki says:

  d-le Mihai
  mayasii sunt doar beneficiarii cunostintelor pe care le-au avut inaintasii lor. nu uita ca in america de sud, mai precis in Bolivia, in capitala ei LaPaz, in muzeul de istorie se gaseste un vas ceramic care are rolul pitrei de la Roseta. mai precis scrierea sumeriana este tradusa in limbile continentului sud american. vasul are o vechime de peste 20.000 de ani. sa nu uitam ca limba sumeriana a fost descifrata de catre oamenii de stiinta (prin anul 1907-1912) cu ajutorul unor dictionare, editate in prima limba nesemitica cunoscuta pana acum si anume limba akadiana. in dictionarele respective se specifica faptul ca “limba de pe pitrele de lut(tablitele cuneiforme)au fost dezvaluite catre regele Sargon, de catre marele scrib al zeilor(anunaki) Edusbar.
  sa nu uitam ca extraordinarele monumente megalitice de la Tiwanaco(tihuanacu, Olantaytambo sau Puma Punku sunt cu construita cu mii de ani inaintea civilizatiei maya.
  cand analfabetul Pizzaro l-a capturat pe regele inka Atahualpa(anii 1497-1500) si l-a intrebat cine a construit si cand, monumentele de la Tiwanaco, Atahualpa a raspununs citez “aceste minunatii au fost construite inaintea timpurilor noastre(inaintea potopului) de catre zei nostrii creatori !
  revenind la textul editat de tine d-le.Mihai, trebuie precizat ca inaintea civilizatiei maya au existat civilizatii muuuuult mai inaintate tehnologic decat civilizatia actuala. cel putin se pot confirma civilizatiile olmece(care au venit din africa de astazi), toltecii si misterioasa civilizatie aymara. dar inainte de acestea au fost marii zei creatori, denumiti Quetzalquatl (sarpele cu pene).
  cu stima
  enki

 17. Alyosha says:

  Voi chiar credeti k sfarsitul lumii este in 2012..sau mai nou in 11.11.2010….Tot ce este clar este ca in Biblie scrie ca nimeni nu va stii cand va fi sfarsitul ;;)…Asha k nu va mai lasati aburiti de asa zisele profetii…..care sperie oamenii

 18. calin says:

  asa sa zis sin 1996 1997 2000 acu 2012 apoi zice de 2016 mama cata exagerare si oricum acest mic adevar din context este dar dupa sfarsitu lumii apocalipsa se va intampla cand vom avea corpu transformat aprope ca Dumnzeu . oare ce se va zice dupa 2012 despre 2016 2025

 19. leana says:

  daca s-ar sti tot ce se intimpla de ce nu se evita toate catastrofele stati linistiti ca nu o sa fie nimic din ce se spune sint tare curioasa dupa data care spun ei ce o sa mai scota ca in fiecare an scoate cite un inteligent cite ceva
  probabil ca au gresit data

 20. Alex:) says:

  eu unul cred cu desavarsire in spusele mayasilor:)
  nu sunt necredincios..dar am o deosebita placere si inclinare pt stiinta..pana acum .. stiinta a facut sa aflati si sa va dati parerea despre aceste articole..stiinta a facut sa nu muriti de foame si tot ea v-a facut viata un loc mai bun si mai frumos..deasemenea iubesc si partile misterioase ale lumii , si natura..nu ma puteti incadra in tipuri de oameni precum : doar stiinta sau doar natura..totul este important:)

 21. Andrei says:

  Este adevarat tot ce ai scris, nu conteaza daca ai luat de undeva sau nu dar e adevarat. sunt curios ce zice pocaitul ala despre ciclul solar din februarie 2011. Poate o sa creada ca e un cer nou nout daca o sa aiba posibilitatea sa vada aurora.:))

 22. Maria says:

  Mai dragilor ,mayasi astia au lasat si ei o profetie ,atit care cica ar urma sa se implineasca.Dar biblia este una singura pe tot globul si are atitea profeti care sau implinit inca de la Geneza si pina azi iar altele care urmeaza sa se implineasca.Sint in calendarul mayas unele lucruri care corespund dar ele sint foarte putine ,dar la bine sa nu va asteptati pentru ca biblia avertizeaza ca va fi o selectie pe baza de religie si tine de fiecare individ ,cit este de izestrat cu calitatile pe care le-a avut Isus,blindete,bunatate ,mila , iubire de aproapele .Stiu si eu mi-am pus intrebarea ce sa faci cind cineva te jigneste sau te acuza pe nedrept cum poti sa mai fi blind si bun si ce vreti voi ,dar eu cred ca putem rezista debarasindu-ne de cei cu care nu ne putem intelege .Ii explici uite omule asa e corect ,asae frumos sa procedezi ,dar daca nu te intelege lasa-l in plata domnului.Fiecare raspunde pentru faptele sale.De fapt si atunci fiecare individ va raspunde pentru faptele sale.Dumnezeu nu condamna omul ci fapta sa.Si cum ca spuneam biblia avertizeaza ca in zilele din urma din cauza celor ce se vor petrece pe pamint ,unii oameni isi vor da sufletele de groaza .Deci nu ne putem astepta la bine .Va fi o purificare ,o selectie ,pina vom ajunge in faza aceia ca ne vom trezi in o alta lume. Orcum biblia spune ca din cauza caldurii mari unele corpuri ceresti vor cadea pe pamint ,si ca va fi un necaz asa de mare cum nu a fost si nici nu o sa mai fie vreodata.Cine e de vina pentru toate astea.Bineinteles omul.Vietuitoarele din mare se sufoca de poluare ,mor.Cele de pe pamint la fel.Lantul trofic e rupt de mult.Hai sa nu asteptam ca vom trce asa usor in alta lume .Trebuie sa ne prinda pregatiti acele zile ca sa scapam .Indiferent ce va veni peste frumoasa noastra planeta lasta de creator sa ne ducem zilele pe ea,deci indiferent ce va veni sa fim atenti cu viata noastra pentru ca cuvintul lui D-zeu spune ,teme-te de D-zeul tau si poate vei fi ascuns in ziua necazului cel mare.D-zeu sa aiba mila si indurare de noi.

 23. gabi says:

  -a plagiat?
  -are un sambure de adevar?

  daca nu era el(alex)

  Sigur 1- ori nu stiati nimic
  2- ori ati mai aflat ceva in +

  multimea(poporul.. masele) nu trebuie sa cunoasca mai mult de 0.1% din Adevar.. din cei 10-15% cat e normal din creierul uman in prezent..

 24. alexuca says:

  indiferent de ce spune lumea, daca va fi o trecere va fi una de lunga durata. evolutia nu se va face “peste noapte”, iar efectele se vor vedea in timp(abia peste sute de ani)si nu cred ca vreunul dintre noi le va vedea, eventual pote se va reincarna si va fi vreun guru ceva:)si va povesti celor ca el trecutul zbuciumat…cat despre nivelul la care este folosit creierul…?.. exista tot mai multe persoane autiste(genii neintelese)….

 25. ALINUTZ says:

  da si nu numai ata
  asta ramane de vzut numai cel de sus stie despre ce e vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *