Deci, nu stie cat face 2+2 si SIMONA SENSUAL zice: “Poporul roman e cretin! Romanii sunt tembeli!”

Atat de jignita s-a simtit Simona Sensual ca a intrat in constiinta oamenilor ca o actrita porno, in aceeasi gasca formata din Alina Plugaru sau Sexy Braileanca, incat a ajuns la concluzia ca poporul roman este cretin, iar romanii niste imbecili care nu vor ajunge nicicand la nasul ei. Daca valoarea PI nu a reusit sa o descopere nici pana acum, desi se da mare olimpica la matematica, iata ca Sensuala a descoperit valoarea poporului din care se trage: ZERO. Dar, pentru ca ea este miezul din dodoasca si unica in lume prin frumusete si istetime, a reusit cumva sa se sustraga din randul oamenilor obisnuiti si poarta o coroana imaginara de printesa. Se crede cea mai desteapta, desi nu a reusit sa ramana in compania olimpicilor si a savantilor asa cum isi dorea in copilarie.
simona-sensual-nude-goala
Se da cea mai frumoasa, desi are celulita pe coapse de-un cot si cosuri ca la pubertate, dar nu mai conteaza daca isi trage pantalonii de piele si pleata galbena pe figura. Daca ar mai fi sa punem la socoteala si picioarele murdare cu care “se faleste” in pozele de pe pitzipoanca.org si de altfel, in aproape toate emisiunile in care este invitata, atunci pe buna dreptate am vorbi despre o Senzujeg si nicidecum despre o diva plina de senzualitate. Poate ca ar trebui sa mai deschida o carte, doua, inainte sa deschida gura pe la televizor. Pana la urma, nici nu mai conteaza parerea noastra, pentru ca oricum suntem niste cretini in conceptia ei si nu avem nici de facut decat sa asteptam sa ne decretinizeze ca asa se lauda pe la Maruta.

Nu o inghite pe Alina Plugaru

Blonda invitata la “Happy Hour” a mai spus ca romanul de rand are vederi inguste si tocmai de aceea ea se raporteaza la America, unde crede ca ar fi mult mai respectata. Si pentru ca, in opinia sa, traieste intr-o tara de cretini, Simona Sensual a povestit ca inca din liceu a incercat sa se inconjoare numai de persoane elevate: daca pe atunci statea in preajma olimpicilor la matematica, acum ii tine aproape doar pe oamenii din clasa sociala pe care o considera ea superioara. Astfel, nu o apreciaza deloc pe Alina Plugaru pentru ca activeaza intr-un domeniu pe care ea nu il agreeaza, merge la aceeasi sala la care ajunge si Prim Ministrul Emil Boc, iese in cluburi selecte si se intalneste, dupa cum chiar ea a afirmat, numai cu baieti destepti si cu bani. Dupa afirmatia de mare angajament a senzualei blonde, internautii au ocazia acum sa voteze pe site-ul emisiunii de la Pro Tv, www.happyhour.ro, care sunt cele mai indicate metode prin care Simona ar putea decretiniza Romania, printre care: sa se ilustreze manualele scolare cu poze din book-ul blondei, sa se inventeze o papusa Barbie Sensual care repeta intr-una “PI” sau sa se introduca cursuri de yoga in penitenciarele de maxima siguranta!
Sursa: Gardianul

You may also like...

4 Responses

  1. Your blog is very interesting, i have bookmarked your site for future referrence 🙂

  2. Masaj Erotic says:

    Aceasta este cea mai tare poza cu Simona Senzual. Alta mia tare nu stiu daca exista..

  3. iubaretul says:

    Simona te iubesc

  4. Masaj says:

    Ce bine arata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *