De ce inseala barbatii?

De cand exista relatiile de lunga durata, barbatii au avut aventuri. Cum nicio femeie nu are garantia ca nu va trece printr-o asemenea experienta ravasitoare e mai bine sa stii cateva motive pentru care barbatii fac acest lucru sperand ca vei putea face ceva ca sa impiedici aventura.

Barbatii inseala pentru ca pot, chiar daca femeile nu pot intelege foarte usor acest lucru, ne anunta All women’s talk.

Atunci cand inseala egoul lor creste. Daca sunt implicati intr-o relatie de lunga durata tind sa creada ca nu mai sunt atragatori pentru sexul opus. Si daca o alta femeie ii acorda atentie se va simti mai bine, iar egoul lui va fi incurajat. Cand reuseste sa o duca si in pat atunci se simte foarte mandru de sine.

In momentul in care nu mai esti entuziasmata de hobby-urile lui gaseste pe altcineva care este. Pana va ajunge sa testeze si compatibilitatea in dormitor mai e doar un pas mic.

Barbatii au o aventura atunci cand nu isi mai iubesc consoartele. Poate sta cu tine din varii motive, dar cauta dragostea in alta parte si pana la urma o gaseste.

Un barbat isi face o amanta cand se cearta des cu iubita. Face asta pentru devine din ce in ce mai nefericit si isi cauta consolarea in bratele altei femei.

Barbatii inseala pentru ca este excitant. Viata voastra a devenit plictisitoare si are impresia ca nu mai esti atrasa de el. Cand o femeie noua este mai atenta cu ei nu ezita sa le raspuna avansurilor. Au o aventura ca sa isi demonstreze ca pot sa faca asta.

Daca iubita lor este plecata incearca si ei ceva nou. Te inseala daca a mai facut asta si in trecut. Daca a facut asta o data o va face din nou.

Si nu uita ca un barbat te inseala daca si tu l-ai inselat. Chiar daca la inceput vei crede ca te-a iertat sa stii ca nu uita si se va razbuna cu proxima ocazie.

Scris de Iarina Dumitrescu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *