Dansez pentru tine – varianta poloneza

Cred ca emisiunea lor e mai buna decat a noastra.
Daca “Suprize, surprize” s-a terminat …. chiar trebuia inventat ceva ca sa continue acest joc deplorabil? in care rolul principal il au sentimentele romanilor? Se pare ca PROTV a reusit acest lucru si ratingul acestei emisiuni o confirma.
Dar dupa parerea mea, PRO TV-ul si-a pierdut multi telespectatori alegand sa adopte aceasta linie tematica.
Dimineata … cu Busu impreuna cu tipa de 60 de la horoscop care fac glume pentru 60+ si daca il mai putem la socoteala si pe Dedu care ne prezinta incendii si accidente… eu unul caut telecomanda de parca aceasta m-ar scapa de omul cu coasa. Pe urma, la pranz – moarte, accidente. Seara , la ora 5, iar moarte, accidente, batai…. noaptea again.
Dupa ce toate zilele saptamanii sunt bombardate cu bullsh**turi… apare si piesa de rezistenta : Dansez pentru tine … care pentru mine e o prajitura siropoaza cu 1000 de straturi de ciocolata si lamaie..bleah
De ce nu a lasat-o in formatul original si anume ” You can dance ” , adica “Si tu poti dansa” ? … care seamana cu Megastarul de la PrimaTV.

Nu pot sa inteleg urmatoarele:
De ce ati introdus partea cu oamenii care sufera??? De ce suferinta e perpetua??? De ce faceti un show cladit pe suferinta oamenilor??

Ganditi-va doar la urmatoarea chestie: un concurent sa ajunga in FINALA si sa piarda … apoi sa primeasca doar 1000 euro. Nu mai vorbesc de incarcatura emotionala care s-a acumuluat asupra concurentului. Nu stiu, dar in ultima editie, Vantureasa parca ii venea sa rada cand ii inmana premiul saracului om care nu mai avea batiste sa-si steaga lacrimile.
SI PARADOXAL LUMEA IUBESTE ACEASTA EMISIUNE!!!

Pentru mine acest show de TV inseamna un PAS MARE INAPOI si-l asociez cu luptele din Colosseum.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *