Ceva mai oribil NU AM MAI VAZUT in intreaga mea viata. Urmatorul post este destinat persoanelor peste 18ani, deoarece contine imagini socante.

Inainte de a incepe acest post, vreau sa va aduc la cunostinta ca aceste imagini sunt EXTREM DE SOCANTE, mai ales pentru cei care iubesc PISICILE.
Nu eram eu mare FAN al pisicilor, dar nici chiar asa!!! Am citit un articol din Libertatea si am ramas masca:

Incredibil, dar adevărat! Nişte americani au inventat cea mai barbară modalitate de a pescui – folosesc pui de pisică vii drept momeală pentru a prinde rechini şi peşti mai mari. Un reporter specializat în pescuitul sportiv a descoperit în timpul unei călătorii în Venezuela de ce cruzime sunt capabili aşa zişii pescari.

“Oamenii aceştia bolnavi abuzează pisici şi pui de pisică pentru amuzamentul lor nebun şi numesc acest lucru sport. Speram ca lumea să afle de aceste fapte oribile şi să salveze viaţa acestor pisici” a declarat jurnalistul pentru www.saveourcatsfromfishermen.com.

Am zis prima data ca fac misto, dar cand m-am uitat si la film am ramas fara cuvinte.

Si se bucura pentru faptele lor!!!
Doamne!!!

You may also like...

3 Responses

 1. MaiKKaN says:

  omG! :O :O O.O DOAMNE FERESTE EU CRED CA IAS IMPUSCA, IAS INGROPA IN FANTANA SI PORMA LEAS SCOATE OASELE SI LEAS DA LA CAINI!!! DOAMNE CUM SA FACA ASA CEVA CU PISICILE!

 2. nikoleta says:

  niste bolnavi mintal mie imi plac enorm pisicile ias omara pe aia jur criminali nu merita sa traiasca ar sa manance toate sufletele alea dumnezeule de ce ii mai ti nu stiu.///

 3. Este cel mairelevant text despre Ceva mai oribil NU AM MAI VAZUT in intreaga mea viata.
  Urmatorul post este destinat persoanelor peste 18ani,
  deoarece contine imagini socante. . Mult success!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *