You may also like...

12 Responses

 1. Dragon says:

  Astfel de lucrari nu sunt facute de catre Distrigaz. Fiind vorba de instalatie interioara de utilizare gaze naturale, sunt realizate de firme autorizate ANRE, la solicitarea clientului insa. Deci… mai multa documentare ca sa nu inteleaga lumea gresit. Sunt multe firme de acest fel care fac lucrari de mantuiala.

 2. admin says:

  BUN !!! Daca le tii partea DISTRIGAZULUI explicati-mi si mie urmatoarea situatie:

  O FIRMA AUTORIZATA de ANRE mi-a montat un contoar. Peste 5ani, Distrigaz a venit la mine sa-mi schimbe contoarul, motivand ca a expirat termenul de garantie.
  S-a constatat ca nu functiona corect. (mentionez ca sigilile erau intacte).
  M-am dus la Distrigaz si problema mea a devenit una simpla:
  1. ori platesc 99mil (care inseamna debitul x 90zile x numai stiu ce) conform ordonantei nu stiu care si legii nu stiu care
  2. ori nu platesc nimic , dar numai am gaz

  Jegosul ala de departamentul Juridic se numeste Tiberiu si scopul lui in viata e: sa-si bata joc de clienti.

  ACUMA VA INTREB : NU SUNT MANA IN MANA CEI DE LA DISTRIGAZ CU FIRMELE AUTORIZATE????

  ALEA DE CE NU AU NICI O VINA? AU TATA … stai calm … poate lucrezi la una dintre ele sau exista o alta explicatie (care numai tu o stii)

 3. Dragon says:

  La mijloc este o confuzie.. Firmele autorizate ANRE au dreptul de a monta doar contoare nefiscale (pasante, de ex). Contoarele fiscale sunt montate doar de Distrigaz. Unde sa afla contorul cu pricina- ca localizare ma intereseaza…?

 4. admin says:

  AL MEU SE AFLA IN PTA ALBA IULIA, IAR CELE DIN POZA IN RACARI

 5. dragon says:

  Ma refeream la contorul dumneavoastra.. In apartament, pe casa scarii…?

 6. admin says:

  Eu locuiesc intr-o vila impreuna cu alte familii. Vila este inconjurata de un gard (2,8m) , iar contoarele sunt aplasate in curte pe un perete al acesteia.

 7. dragon says:

  Deci nu sunt la limita de proprietate. Si cine spuneati ca a montat aceste contoare? Ele fiind fiscale ar fi trebuit sa fie montate de Distrigaz. In cazul in care afirmati ca au fost montate de o firma autorizata atunci aveti o problema…..

 8. admin says:

  Era o firma autorizata de pe Calea Mosilor. Aparea pe situl ANRE la momentul acela. Acuma nu stiu, deoarece i-am uitat numele. Stiu ca seful lor era un om mare si gras 🙂 SI am stabilit un pret si dupa terminarea lucrarii am mai dat 100$ pentru nu stiu ce.

 9. @lez says:

  Desteapta mai e lumea asta ;))

 10. kurye says:

  güzel makale teşekkürler..

 11. kurye says:

  great thank you

 12. bob says:

  Eu doar ma minunez de capacitatea inginereasca a celui care a produs asa ceva. Este tocmai bun de o galerie de arta moderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *