Ce putem invata

Parerea mea, poate e una gresita, poate nu.

La fel ca si Ceausescu, si noi am fost tradati de ACEEASI OAMENI. Care au fost la putere in primii 8 ani si au reusit sa culeaga toate informatiile (ma refer in primul rand la dosare) ca sa devina intangibili toata viata lor. Numai vorbesc de averile pe care le-au facut acesti baieti inteligenti vorba (ipocrita) a lui Base, care si el la randul lui ne-a aruncat cu praf in ochi.

Pot spune ca in 20 de ani de epoca Ceausista s-au facut mai multe decat in cei 20 de ani postdecembristi.
Numai punem la socoteala ce tehnologie aveau baietii atunci si ce avem noi acuma.
Totusi sa va dau niste exemple: Centrala Nucleara de Cernavoda, Barajul Portile de Fier, Autostrada Bucuresti-Pitesti, Palatul Parlamentului.

Iar realizarile Romaniei dupa 1989: crestera datoriei externe a Romaniei de 50x ori (cred), fiecare cartier este dotat cu un clan de tigani care face legea, politie corupta, politicieni corupti 99%, justitie oarba, distrugerea industriei si economiei interne …… dar haideti sa reamintim si pe cele bune: 200km de autostrada, avem banane in magazine, putem bea Pepsi cand vrem noi, avem 10000 de posturi TV si numai luam cu ratia mancare sau benzina.

In concluzie, parerea mea ca Ceausescu a fost influentat sau anturajul lui a luat in numele lui decizii care sa suprime populatie.Acelasi anturaj a reusit in 89 sa-si vada visul cu ochii: SA AIBA EI PUTEREA ABSOLUTA, dar din pacate ca si inainte de 89 au continuat sa practice acelasi tehnici sadice pe populatie.De asemenea, principiile lor au ramas acelasi: bani cat mai multi pentru noi si fraierii sa sufere.
Iar ultima chestie care m-a enervat profund este : DUPA CE AU FURAT SI SI-AU INMULTIT MILIOANE DE EURO PE SPINAREA NOASTRA , mai AU TUPEU SA MA INVENTEZE ALTE TAXE ca nu cumva sa fie ei nevoiti sa bage banii stransi cu atata truda in economia Romaniei.

SI DUPA 20 ANI DE FURTURI … TOT NOI SA PLATIM DIN BUZUNARE PE FEL SI FEL DE TAXE CARE APAR PESTE NOAPTE: GEN NOUA TAXA DE POLUARE ANULA PENTRU AUTOVEHICULE.

NU VREA SA MA PUN LA SCOTEALA URMATOAREA CHESTIE: Taierea sporurilor din salarii si marirea impozitului, parca la CAS (oricum e legat de sanatate).

Daca s-ar confisca averile “baietilor destepti, cred s-ar strange lejer 100 de miliarde de euro.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *