CATALIN PLAPCIANU …. om sau monstru?

Cine este el?
Pai, Catalin Plapcianu este “baiatul lui mama” care a dat de gustul puterii si banilor de la o varsta foarte frageda, in concluzie ajungand un monstru.
De ce? Pai, nefiind controlat de nimeni si-a facut de cap cum a stiu mai bine.
catalin-plapcianu
Credeti ca vorbesc prostii?? Haideti sa ne amintim ce a facut. O sa preiau un mic fragment pe situl reporterspecial.ro (intreg articolul in gasiti aici) care ne prezinta toate antecendele lui:

– Bani, influenta, mita sunt cele trei principii ale parvenitilor care considera normal ca, in Romania, sa poata cumpara tot, chiar si viata unor oameni nevinovati
– Tanarul playboy al familiei Plapcianu a bagat doua fete in spital, in stare grava, dupa o cursa ilegala de masini
– Acum cativa ani, el a ucis un om, tot la volan, dar cazul a fost musamalizat de anchetatorii corupti
– Mama asasinului a incercat sa le mituiasca pe victimele mutilate, cu plata spitalizarii si a unei operatii estetice la Viena
– Familia Plapcianu si-a facut averea din comert ilicit cu alcool, dupa care i-a „donat“ o vila chestorului Dumitru Sorescu, unul dintre sefii Directiei care se ocupa cu prevenirea si combaterea evaziunii fiscale din domeniul alcoolului si al bauturilor alcoolice

Deci, cu un asemenea “spate” e greu sa intri la “centru de studii aprofundate si liniste permanenta”.
Dupa ce si-a facut reclama cu masini lui de cateva sute de mii de euro bune pe adresa lui de HI5, a reusit sa o distruga intr-o secunda.
Masini:
catalin-plapcianu1
Dupa accident:
catalin_placianu_3

Partea proasta ca a nenorocit 2 fete pe viata. SI GHICITI? SE MAI STIE CEVA DE ELE? AU FOST DEJA MITUITE ? Sunt ferm convins de acest lucru (m-as bucura sa ma insel)

Dupa atatea pacate s-a gandit sa faca si el un gest bun: sa doneze lucruri/mancare chinezilor aflati in greva in fata Ambasadei Chinei de la Bucuresti.
catalin_placianu_4

Sa fi devenit OM?

Pozele sunt luate de pe profilul de HI5 al lui.

You may also like...

1 Response

  1. RobotFX says:

    Parca se lauda recent ca poate prezice piata forex cu o aplicatie pe care a creat-o el insusi. Hilar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *