Blogul lui Dani Otil – www.daniotil.ro

dani-otil

1) Cautarile dupa numele meu, al lui Razvan, al emisiunii.

2) Nevoia de a ne apara in fata scandalagiilor din presa.

3) Nevoia de a arata si “altfel” decat in cele doua ore de program.

4) Nevoia de a exprima ganduri care nu au tot timpul loc la tv

Aici va posta si Mihaela. In mare parte am aparut on-line datorita ei.

Aici vor posta si alte persoane publice, in sectiunea autoaparare media, atunci cand se vor simti lezate, terfelite, manjite si cand isi pot demonstra versiunea. De cele mai multe ori le este atat de simplu sa o faca in presa, dar evita scandalul, circul si o sansa in plus pe care o dau publicatiilor sa mai vanda un numar.

Se pare ca proiectul lor a inceput sa scartie, adica pe blogul lui vorbeau/scriau amandoi (Dani si Mihaela Radulescu), dar de ceva vreme se pare ca doar Dani mai are de zis ceva.
Cand e prins la inghesuiala ma baga si replica asta:”nu ma intrebati cand mai postez… am facut blog sa ma serveasca nu sa il servesc eu pe el”.
Sau ………… poate s-a saturat de atata celebritate , deoarece este fffff daunatoare vietii private.
Alte pasini ale lui Dani Otil sunt curse enduro.

You may also like...

2 Responses

  1. AUR ADRIAN says:

    Mesaj: FAC UN APEL CATRE OAMENII CU SUFLET SI CREDINTA AN DUMNEZEU VA ROG MULT DACA PUTETI AJUTA O FAMILIE CU [ MANCARE HAINE]AM 2 BAIETI 5 SI 15 ANI MA AFLU LA LIMITA DISPERARI MA ROG LA DUMNEZEU SA FACA O MINUNE SI PENTRU COPII MEI ……CONTACT. TEL. 0758683056…MEHEDINTI. ORSOVA MA ROG LA DUMNEZEU PENTRU UN STROP DE SPERANTA SI BUCURIE PENTRU COPII MEI AM TRIMIS 1260 DE MESAJE CU SPERANTA DE A READUCE UN STROP DE BUCURIE COPIILOR MEI AN MOMENTUL DE FATA SE POATE CITI TRISTETEA PE FATA LOR SI ESTE FOARTE GREU CA PARINTE SA ATI VAZI COPII LA O VARSTA ATAT DE FRAGEDA CA SUFERA CA NU AU PUTINUL CARE LEAR LUMINA SI LOR FETELE POSOMORATE………ESTE GREU DE LUCRU NU GASIM AN SITOATIA DE FATA CE SA MAI FAC SA ..FUR…NU POT NU AMI RAMANE DECAT SA TRAIESC CU SPERANTA CA DUMNEZEU VF FACE UN MIRACOL SI VOI PUTEA IESI DIN ACASTA SITUATIE ……..DUMNEZEU SA VA AJUTE PE TOTI OAMENIII………….VA MULTUMESC MULT MULT MULT

  2. Buna!! Eu fac parte idntr-o trupa de dans numita “Candy” si am vrea foarte mult sa venim la emisiunea dvs. pt a le arata oamenilor cat de talentate suntem! am vrea sa luam legatura cu voi!! lasatimi un mail dulce.kiky@yahoo.com ! La revedere!! Te pup :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *