Base si Oligarhii sai, dragi romani, votati cu incredere!

basehitler
1) Adriean Videanu – regele bordurilor, primar PD. Sub guvernarea PSD a pus mana pe toata marmura din Romnia. Din 2005 ocupatia sa principala este sa stoarca bugetul Bucurestiului pentru inlocuirea unor borduri bune cu unele proaste, dar produse de firma sa.
2) Sorin Ovidiu Vantu – regele FNI. Are o datorie de zeci de milioane de Euro catre romanii pe care i-a jefuit si romanii il asteapta la puscarie. Justitia lui Macovei ( adica a lui Basescu) tocmai l-a facut scapat amanandu-i procesele pana la prescrierea faptelor. Realitatea TV a devenit postul “pro-base” cel mai fatis.
3) Dorin Cocos – regele parcarilor. Basescu i-a facut cadou toate parcarile din Centru, fara licitatie, pe cand era primar. Cocos scoate milioane de euro pe luna din fraudarea statului si cetatenilor care-si parcheaza masinile pe “domeniul” sau, cu toate ca nu a amenajat la standardul contractual, nici o parcare din Bucuresti.
4) Elena Udrea – regina biletelelor. Sotia lui Cocos, prietena si colaboratoare intima a lui Basescu. Traieste din intrigi si din firma de avocatura care sub guvernarea PSD a obtinut un contract gras cu RAAPPS pentru a reprezenta interesele statului. Nu a castigat nici un proces din cateva zeci , insa a incasat sume imense pentru “prestatie”.
5) Dumitru Bucsaru – regele CFR. Printr-un biletel trimis de Basescu catre Ministrul Transporturilor Dobre ( omul lui Basescu), Bucsaru s-a imbogatit cu 110 miliarde de lei, ca plata pentru prestarea unor “contracte” dubioase.
6) Dan Besciu – regele asfaltului. Patronul firmei Euroconstruct, firma preferata de Basescu si Videanu, careia ii sunt atribuite fara licitatie contractele de asfaltare in Bucuresti si in multe judete. Asfalteaza prost peste tot, pentru ca in fiecare an sa refaca drumurile, tot pe banii cetatenilor, dand “gauri” de zeci de miliane de Euro.
7) Costel Casuneanu – regele transporturilor. Bun prieten cu Basescu de pe vremea cand acesta era ministru la Transporturi. Au facut numeroase afaceri in anul 2000. Basescu s-a ales cu un Mercedes si cu un teren intr-o zona de lux a Capitalei. Fiul lui Casuneanu conduce un Bugatii de 1,5 milioane de Euro.
Sursa: TBW

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *