Barcelona – poze, informatii si multe alte chestii interesante

barcelona calatorie eu poze1
Dupa cum ati observat , am lipsit 1 saptamana. In aceea saptamana am fost in Catalonia, in localitatea Malgrat del Mar. Aceasta localitate se afla la N de Barcelona (1.15min de mers cu trenul si 1h cu autocarul) si apartine de Costa Maresme.
Drumul cu avionul ia cam 2.40min – 2.50min si zburati pe deasupra: Serbiei, Croatei si Italiei (vedeti poza de mai sus).
Cei care pleaca din Bucuresti, de pe aeroportul Otopeni vor prinde acelasi orar de zbor adica: la plecare 09:15 din Otopeni cu aterizare la 11:30 in Barcelona, iar la sosiere in Bucuresti , pleaca la 12:20 din Barcelona si ajunge la noi la 16:25 .
Pe parcusul acestui jurnal voi puncta unele chestii care eu le consider utile pentru dvs, cum ar fi: pe ce plaje sa mergeti , ce obiective trebuie vazute , informatii despre hotelul Tropik Park (unde am fost eu cazat si de ce trebuie sa va feriti) , etc.
Dar, haideti sa incepem cu inceputul.
La ora 11.30 am aterizat pe aeroportul din Barcelona.
barcelona calatorie eu poze2
Dupa ce ne-am ridicat bagajele de la Claiming Area,
barcelona calatorie eu poze3
am fost asteptati de catre un reprezentant al agentiei de turism de unde cumparasem biletul (in speta Paralela 45), care ne-a ajutat cu transferul de la aeroportul la hotel. Vreau sa va spun ca ambii reprezentati ai Paralelei 45 s-au comportat impecabil si ne-au ajutat enorm, iar pentru ei acord nota 9,5 (din 10).

Cam atat de spus pentru primul post 🙂
In urmatoarele posturi voi vorbi despre (se vor activa linkuri pe masura ce voi publica articolele).
1. Tropik Park – un hotel de 4 stele care lasa mult de dorit
2. Plajele: Costa Brava, Costa Maresme si Costa Dorada – sunt toate la fel diferenta facand-o latimea de plaja de exemplu la Costa Brava plaja are intre 1m si 15m si creste spre costa Dorada pana la 100m (interesant NU!!!)
3. Obiective turistice din Barcelona pe care nu trebuie sa le ratati . Sunt mai multe parti din cauza ca am pus multe fotografii: Apasati : PARTEA 1 , PARTEA 2 si PARTEA 3
4. Alte obiective/orase turistice din Catalunia : gen orasul natal a lui Salavador Dali, Figueres (sigur va va impresiona) – Atentie!!! Muzeul lui Salavador Dali se afla in Cartea Recordurilor!!! (o sa va spun si de ce)
5. Cum este cu trenul / metroul in Catalunia
6. Catalunia – o tara intr-o tara (veti vedea de ce spun asta)

Sper ca saptamana aceasta sa termin acest ghid si sa fac toate linkurile active.

You may also like...

3 Responses

  1. Inocentul says:

    Foarte frumos. Multumesc pentru informatii.

  1. 3 August 2009

    […] 20 se schimbau constant. Mai astept si alte opinii … Pe asamblu acord acestui hotel nota 6. Inapoi la Ghid – Barcelona – poze, informatii si multe alte chestii interesanteAnunta pe: Written by admin in: Articole Informatii | Tags: impresii Malgrat del Mar, impresii […]

  2. 9 August 2009

    […] carieră în catalană, pe motivul că faţada prezintă anumite ondulări. Sfarsit PARTEA 1 Inapoi la Ghid – Barcelona – poze, informatii si multe alte chestii interesanteAnunta pe: Written by admin in: Articole Informatii | Posturi similare : No Related PostNo […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *