Armin van Buuren feat Sharon den Adel – In and Out of Love

Cateva cuvinte despre cei doi olandezi: Armin van Buuren si Sharon den Adel (pe numele complet Sharon Janny den Adel)

sharon_den_adel
Sharon Janny den Adel (nascuta în Waddinxveen, langă Gouda, Olanda de Sud, pe data de 12 iulie 1974) este o cantareata si compozitoare de origine olandeza. Ea este faimoasa datorită faptului ca este solista trupei Within Temptation.
arminvanbuuren
Armin van Buuren(nascut pe data de 25 decembrie 1976) este un producator de muzica trance. Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca DJ, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani. Primul sau hit a fost “ Blue fear”, lansat in 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie intreaga de productii ce au patruns in clasamentele muzicale internationale. In plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League si Alibi si a produs piesa ‘Exhale’ alaturi de Ferry Corsten. Incepand din anul 2000, Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata “A State of Trance”, in timpul careia isi facea cunoscute creatiile.

De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat in peste 25 de tari, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curand, el a prezentat un set de noua ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile in care mixeaza constant se numara “Passion”, “Godskitchen”, “Gatecrasher” si “Slinky” – Marea Britanie, “Glow” – Washington si Ibiza.

Piesa In and Out of Love

Olandezul ARMIN VAN BUUREN a concertat si in Bucuresti la Sala Polivalenta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *