Alina Percea risca sa piarda aproape toti banii luati pe prima noapte de amor

Ce destepti sunt gemanii astia…. la noi de ce nu este legalizata prostitutia??? Simplu .. trebuie sa pape si mafiotii ceva, ca altfel nu vor mai putea cotiza la alegeri pentru x candidat.

Asadar… prima noapte de amor i-a adus in buzunar 10.000 eur … marfa, dar dupa ce punem si impozitul datorat statului ramanem cu 2.000 euro 🙂 Buna afacere 🙂 Sa tot se se gaseasca prosti ca ea hahahaha

Articolul din Cancan:

Romanca Alina Percea, in varsta de 18 ani, din Caracal, care si-a scos virginitatea la vanzare pe internet, poate pierde mai mult de jumatate din cei 10.000 de euro platiti de omul de afaceri italian alaturi de care a petrecut prima ei noapte de amor, la Venetia, unde a facut sex neprotejat. Fiscul din Germania investigheaza cazul oltencei si intentioneaza sa o puna pe aceasta sa plateasca impozit pe sex, pentru ca se considera ca Alina a intretinut relatii sexuale pe bani, actul fiind calificat drept prostitutie. Conform legilor din Germania, unde prostitutia este legala, damele de companie trebuie sa dea statului 50% din veniturile provenite din serviciile prestate, astfel ca Alina va trebui sa se conformeze si sa plateasca taxa pe sex aferenta sumei primite pentru noaptea de amor plus TVA. Dupa plata acestora, olteanca va ramane doar cu 2.000 de euro din cei 10.000 primiti de la italian in schimbul virginitatii sale.

You may also like...

3 Responses

  1. bani pe net says:

    Daca stai sa te gandesti ca a pierdut 8000 EUR, e nasol. Insa ar putea sa se gandeasca si din alta perspectiva: a primit 2000 EUR pt o noapte de amor, ceea ce e destul de impresionant. Dar sa dai 10000 pt sex? pffff…ciudati pot fi unii oameni

  2. Cand esti prost nu te ajuta nici statul.

  3. Eu sunt contabil de meserie si dupa ce am facut calculul mie mi-a dat cu virgula 😛 , adica in loc de 2 000 de euro ramasi , mie mi-a iesit ca i-a mai ramas 3 100 de euro , deoarece TVA este 19% in Germania , si este calculata la total factura , deoarece pentru serviciile sexuale nu esti scutit de TVA si se adauga la total suma , adica la 10 000 de euro .

    In avantaj a iesit statul german !

    Ce o sa zica lumea despre ea atunci cand o sa afle ca si-a vandut virginitatea pe 3 100 de euro ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *