Adela Lupse (nebuna de la National) cere dreptul la replica…dar din pacate pentru ea, se face din nou de ras

Fata aia care urla live la NationalTV se explica intr-o scrisoare adresata redactiei Realitatea TV.
Daca nu o va amintiti… CLICK AICI

Din pacate aceasta scrisoare mai ne arata inca doua puncte negative ale ei: dupa ce mai e TARE IN GURA mai e si ANALFABETA.

Ca orice om care sufera….. are si ea cont pe HI5
Profil HI5

adela-lupse
Adela Lupse (poza preluata pe contul de HI5)

Buna, eu sunt Adela Lupse. prezentatoare de televizune,concursuri interactive, la posturile de televiziune ANTENA1.

Va contactez pt ca in urma stiri plus video.ul de 2 minute, secventa din emisiunea mea, aparute peste tot in presa romaneasca, la canalul National TV in care CN A ul a amendat televiziunea cu 5000 de ron si in urma comentariilor, si parerilor, sugestiilor, mai putin bune despre mine si despre fetele care prezinta astfel de emisiuni, vreau sa fac liniste, pace, vreau sa fac lumina, vreau sa explic cum stau lucrurile si de fapt care este motivul si strategia pt care noi reactionam in felul asta….

Vreau sa am dreptul la replica sa lamuresc chestiile astea, vreau sa vorbesc, sa explic ce si cum sta treaba, asa mi se pare corect din partea mea ADELA LUPŞE, pt publicul meu, mic dar pe acela pe care l respect. Vreau sa se stie , ca Nu fac nimik iesit din comun, nu fur, nu sparg, nu injur, nu omor pe nimeni si nici nu am culc cu nu stiu acti barbati, nu sunt ultima fata de pe strada si nici o curva…..sau mai stiu eu ce……..

Toate astea nu se vad… eu si colegele mele nu suntem bine vazute , bine ca sunt bine vazute, toate panaramele care afirma ca se culcaa cu 1000 de barbatiiiii .. si care se tarasc pe coate pe la alte leleviziuni si fac scandal.. care apar peste noapte, care nu au nimik de zis….. alea sunt bine vazute vad..

Vreau sa pun punct. de 7 ani de cant se dau aceste emisiuni, niciuna din fete nu a reusit sa faca nimic s au multumit cu catalogarea de joasa speta din partea oamenilor…. M-am saturat .. GATAA…..STOPPPP.. PANA AICI….

Suntem si noi fete normale, nu suntem nebune, adica eu una nu sunt, am faculatea de jurnalism, am 4 ani de tv in spate.. deciii STOP…. nu se mai poate… cu toate chestiile astea…. Cred ca toate au o limita, si cred ca si noi avem dreptul la o replica nu i asa.:)…..

De aceea vreau sa am dreptul al replica, vreau ca prin un interviu sau un telefon sau orice altceva…. sa lamuresc treaba,,,…. sunt deschisa la orice discutie.. in orice emisiune dar vreau sa VORBESCCCCC. Numai bine si astept un raspuns…. cat de repede posibil.

ADELA LUPŞE

Va multumesc…

scrisoare preluata de pe zoso.ro

You may also like...

1 Response

  1. viviana says:

    Ce analfabeta! eu cunosc una din fetele care prezinta astfel de emisiuni insa si este mare diferenta intrea ea si fatuca asta adela lupse o agramata si o analfabeta. nu vreau sa-i dau numele fetei pe care eu o cunosc dar nu sunt toate la fel. cred ca din greseala a ajuns fata asta aici, nu stiu ce cauta la tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *