Accidente mortale , amintiri si lacrimi

Din pacate, noua generatie de tineri din cauza educatie precare si terebilismului ajung sa cada prada mortii. Pacat ca parintii le ofera odraslelor masini cu sute de cai putere si bani, in loc sa le ofere o indrumare corecta si sa le explice ce riscuri implica conducerea unei masini… mai ales la viteze ametitoare sau sub influenta alcoolui.
DACA NU FACETI CEVA …. O SA RAMANETI CU O POZA A COPILULUI SI CU LACRIMI CARE VA V-A SFASIA SUFLETUL DVS ZILNIC.
E plin YouTube-ul cu filme dedicate copiilor care au pasit pe celalalt taram. Doar un search cu cuvintele “in memoria” va v-a dezvalui un adevar crut.
Am selectat un film pe voi. V-as saftui sa ascultati versurile melodiei … poate va face sa va schimbati mentalitatea de parinte sau adolescent.

LATER EDIT:
Aici gasiti articolul si reportajul prezentat de PROTV. Din pacate in acest caz cauzele au fost : viteza si alcoolul.
Accidentul si articolul.

You may also like...

4 Responses

 1. ‘LACRIMA RUTIERA’ – ZIUA MONDIALA DE COMEMORARE A VICTMELOR TRAFICULUI RUTIER 2009.
  SINGURA ACTIUNE * IN ROMANIA INITIATA DE CORNELIA GALAVAN VICTIMA UNUI ACCIDENT RUTIER, INFIRMA IN CARJE. MOR OAMENI NEVINOVATI SI NIMANUI NU-I PASA.
  Duminica 15 noiembrie 2009 a fost Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier. Cu acesta ocazie la Bucuresti in Piata Universitatii prin organizarea celei de a-IX-a editii a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ au fost comemorate cele peste 60.000 de victime ale accidentelor rutiere decedate in perioada 1990 – 2009. Numai anul trecut au murit 3063 OAMENI, adica 8 OAMENI disparuti pe zi !Actiunea civica a fost singura manifestare * din tara organizata de victima unui accident de circulatie in urma caruia a ramas infirma. Cu aceasta ocazie au fost aprinse lumanari au fost depuse flori si am varsat in amintirea celor disparuti o ‘lacrima rutiera’. Au fost comemorati printre altii persoane cunoscute ca Teo Peter, Laura Stoica, Cristian Nemescu,Ion si Doina Aldea Teadorovici si altii dar si miile de victime necunoscute ca ce 14 OAMENI disparuti in tragedia de la Scanteia judetul Iasi care a indoliat intreaga tara. Proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ se doreste totodata si un strigat disperat adresat statului indiferent si pasiv fata de acest ‘genocid rutier’. Acest proiect care a obtinut la Gala Societatii Civile 2006 Mentiunea Speciala este apreciat chiar si de Consiliul Europei la cel mai inalt nivel pin mesajul primit in numele Presedintelui Manuel Barroso si semnat de Enrico Grillo Pasquarelli, semnatarul Cartei Europene a Sigurantei Rutiere anul trecut la Bucuresti.Deasemeni este apreciat si de ONU proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ a fost invitat pe 7-8 mai la Brussels la Conferinta Mondiala pentru Siguranta Rutiera fiind singura prezenta din Romania.Actiunea a fost sprijinita doar doar de Brigada de Politie Rutiera.Cu toate ca Guvernul Romaniei prin HG nr. 864/2007 a stabilit ca aceasta zi sa fie organizata de ministerele abilitate.Acestea nu au dat importanta evenimetului demonstrand indiferenta fata de ‘genocidului rutier’.Singura actiune fiind organizata de o infirma in carje ce se numeste CORNELIA GALAVAN.
  Din cauza epidemiei A/H1/N1 care au panicat si isterizat toata tara, au decedat doua persoane avand si alte complicatii, dar ca din cauza ” epidemiei rutiere ” mor anual 3000 de OAMENI adica 8 OAMENI pe zi dispar nu intereseaza statul. Nu stiu care va fi evolutia epidemiei anul viitor dar stiu ca in anul 2010 din cauza ” epidemiei rutiere ” care omoara fara panica vor muri in Romania peste 2000 de OAMENI ! Ce masuri va lua statul pentru a stopa ‘ genocidul rutier ‘ ?
  Din pacate ‘ moartea rutiera ‘ adica moartea stupida a devenit o banalitate in Romania.

  LIPSA INFRASTUCTURII RUTIERE UCIDE
  LIPSA EDUCATIEI RUTIERE UCIDE
  INCONSTIENTA LA VOLAN UCIDE.
  INDIFERENTA STATULUI UCIDE.
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !

 2. MARCELA says:

  Asta este cruda realitate…shi eu sunt adolescenta shi kind vad toate astea ma trek fiori!!!Traim intro lume plina de inkonshtienta….shi nu ne gindim la consecinte!!!lasam in urma o durere mensa…!!!

 3. PakaT`!!! says:

  PaKat`!!! Imi PaRe nesPus de rau`!!..cUvintele Ce sunT scrise mai sus de filmulet sunt adevarate…Tot mai multi tineri cad prada mortii…Vise neindeplinite,sperante spulberate….:(…Uneori viatsha e demn de neinteles,ea nu iarta,iar noi nu avem de ales… … … … 🙁

 4. oana says:

  astea se intampla numai din cauza celor de sus (boc…basescu drumurile lor mortii nostri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *