Accident grav pe noul stadion “National”

Stand in aproprierea stadionului a vazut cu un om care lucra pe santier a cazut de la 4m inaltime. Dupa 5 min a aparut si SMURDul. Din cate am inteles el s-a dezechilibrat din cauza unei rafale de vant si a cazut in gol 4metri. La sosirea echipajului SMURD , el inca mai respira. Cazatura a fost destul de urata deoarece el a “aterizat” pe niste cofraje de beton.

Aceasta stire o confirm (deoarece in mare parte am asistat).
Dumnezeul sa-l fereasca de cei mai rau.

You may also like...

9 Responses

 1. sorin says:

  Ceva detalii la stiri nu s-au dat nu? Trebuia sa trimiti stire ala presa.

 2. Asa se lucreaza in Romania !

 3. TargetShop says:

  ma uitam zilele trecute la TV .
  Ceea ce ai vazut tu nu este decat unul din cele cateva sute de accidente ( mortale ) ce se petrec in romania pe an.

 4. phidas says:

  Deci avem si prima victima a noului stadion β€œNational”. πŸ™

 5. ecommerce says:

  πŸ™
  Riscanta munca pe santier πŸ™

 6. Si acum vin intrebarile: era cu carte de munca, era cu casca de protectie, era asigurat etc. E destul de periculos in constructii o dovedesc sutele de accidente de munca din fiecare an. Sa speram ca nu a patit nimic grav.

 7. Auci ce nasol. Oricum stim toti de ce nu a aparut si presa. Pentru ca lucrul se desfasura la negru cel mai probabil si nu se vor probleme acum la stadionul national πŸ™‚ “I love Romania”, NOT !

 8. Nasol pentru omul ala. Ce te pune pe ganduri este cum de nu a aparut presa. Sa intelegem ca nenea Sandu nu mai vrea probleme la noul stadion? Oricum acolo probabil ca sunt muncitori si fara contracte, ca doar suntem in Romania nu?

 9. nadir says:

  Muncitorul accidentat la Stadionul National a cazut de la cca. 2 m, pe un podest al casei scarii, cand o rafala de vant a impins brusc un panou de cofraj agatat in macara si l-a aruncat prin balustrada din scandura.
  A avut cateva contuzii, fractura de clavicula si a fost externat a doua zi, cu recomandarea sa aiba repaos fizic 5 zile, in care sa-si imobilizeze bratul din partea afectata intr-o esarfa. Dupa o saptamana, a revenit la servici.
  Asa ca nu a fost deloc accident grav.
  Cand scrii ceva pe net, cauta sa te informezi inainte de a pune un astfel de titlu, caci stii ca acesta este gasit de motoarele de cautare.
  Cu drag,
  Nadir
  Felicitari SMURD-ului pentru operativitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *