Despre mine

Toti ma stiu de Mike. Cei din liceu ma stiu de Pana…. Tu, sper sa stii ca exista ozi.ro care te face sa revii cu placere.

Altceva: am terminat Cibernetica de la ASE Bucuresti. De curand si masterul SIMPRE (tot de la ASE) – care este despre solutii ERP (implementare, dezvoltare si mentenanta). Sunt licentiat de catre Microsoft Romania pe mai multe module de Navision (este o solutie ERP care se adreseaza companiilor mici si mijlocii) si pe SAP – FI (financials) CO (controling) si MM (managementul de materiale).

Ce imi place? Pai … sa calatoresc, sa ma uit pe Discovery Channel 🙂 , sa citesc

Ce apreciez? Oameni corecti si punctuali, femeile care se aranjeaza cu gust

Ce urasc? Cainii mei …. o sa le fac o poza si o s-o pun pe site 🙂 sa-i fac de ras. Mai si SEO blogingul … care il consider util daca esti un nimeni (cu sensul ca nu este un VIP .. gen EBa sau Mircea Badea). De curand s-a alutarat listei si televiziunile de stiri … mult bullshit si manipulare.

Ce oameni imi plac si care sunt emisiunile mele TV preferate?
Radu Beligan, Horatiu Malaiele, Ion Caramitru… e v-ati prins. Iar emisiunile sunt cele din primul rand de la teatru de comedie, National, Bulandra, Metropolis, s.a.m.d.

Imi propun ca in acest blog sa va ofer un alt punct de vedere despre o stire, sa va fac sa zambiti cu ajutorul unor poze modificate de mine, sa va aduc la cunostinta existenta unor lucruri pe care poate dvs. le-ati omis. Si multe alte chestii haioase

Sper sa va faca placere sa-mi vizionati blogul….. zilnic.

Oricum, va urez: Bine ati venit! si browsare placuta!

Daca vrei sa-mi trantesti un email, ma gasesti la webmaster(coada de maimuta)ozi.ro