60 milioane de mailuri sunt trimise anual persoanelor decedate

Zilnic primim pe e-mail notificari de la diferite firme sau site-uri chiar daca nu vrem.

Aceste mailuri se trimit inclusiv persoanelor decedate, iar anual 60 de milioane de mailuri de acest fel sunt trimise catre persoane care nu mai sunt printre noi.

Rudele celor disparuti s-au plans ca mailurile produc neplaceri, informeaza Telegraph.uk.Firmele care ofera servicii financiare sau produse online nu au o evidenta a persoanelor disparute si astfel, multe din mailurile lor nu sunt citite de destinatar, ci de rudele celui disparut.

Autoritatile britanice au declarat ca aceasta tendinta devine o problema nationala. Mai mult, potrivit statisticilor, multe persoane din cele decedate nu figureaza ca public tinta pentru firmele care trimit astfel de mailuri.

Pentru a atrage atentia asupra acestei probleme, reprezentantii Serviciului de Evidenta a persoanelor decedate (DPS) din Marea Britanie au organizat un mars funerar in Londra. Ei doresc ca gestul simbolic sa atraga atentia autoritatilor asupra acestei probleme.

“Sunt oameni care ne semnaleaza aceste probleme si nu pot vorbi din cauza lacrimilor. Aceasta bombardare provoaca adevarate traume”, a spus managerul DPS, Evelyn Hamilton. (sursa ziare.com)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *