100 de milioane de vizitatori unici in ianuarie pentru YouTube, in SUA

Numarul persoanelor din Statele Unite care au au vizionat materialele video de pe site-ul YouTube a urcat pana la 100 de milioane in ianuarie, marcand un nivel record, potrivit statisticilor companiei specializate comScore.

Numarul total de materiale vizionate online in Statele Unite a crescut cu 4%,la 14,8 miliarde, fata de decembrie 2008. Cresterea se datoreaza in proportie de 91% paginii YouTube, relateaza Les Echos.

Paginile web detinute de Google, mai ales YouTube, au cele mai vizionate materiale video ale lunii. In perioada analizata, aproximativ 6,5 miliarde de materiale video au fost vizionate.

Fox Interactive Media, care detine site-ul de socializare Internet MySpace, s-a clasat pe locul al doilea ca numar de montaje video vizionate, acestea ajungand la 552 milioane. Pe locul trei se afla Yahoo!, cu 374 milioane montaje video.

Materialele video de pe YouTube reprezinta 99% din toate montajele video care pot fi gasite pe toate site-urile Google. Durata medie de vizualizare a unui montaj este de 3,5 minute.
Sursa: NewsIn

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *