10 dovezi care atesta faptul ca filmuletul cu Traian Basescu lovind un copil este UN FALS (tineti-va bine si nu mancati … este posibil sa va inecati)

Am gasit azi pe net cel mai tari dovezi CA FILMUL in care dlul presedinte Traian Basescu loveste un copil ESTE FALS. Sper sa va placa si sa insenineze ziulica 🙂
falus
Asteptata cu sufletul la gura de majoritatea romanilor cu frica de Dumnezeu expertiza oficiala a Institutului National de Expertize Criminale atesta fara echivoc faptul ca filmuletul in care Traian Basescu loveste un copil cu pumnul este un fals grosolan pe care s-a intervenit tehnic si fizic in sensul modificarii integritatii inregistrarii.

­Iata in continuare cateva dintre discrepantele sesizate de expertii INEC in cadrul raportului:
1. In secunda 10 a filmuletului apare o femeie caucaziana de aproximativ 1,70 m inaltime care in inregistrare pare sa aiba doar 10 centimetri inaltime.

falsus 1

2. In secunda 17 a filmuletului in cadru apar Mickey Mouse si prietenii sai: Yeti si Monstrul din Lockness

falsus 1

3. Pe fundalul sonor al inregistrarii din 2004 se poate distinge un fragment al melodiei “Poker Face” devenita celebra in vara anului 2009

falsus 1

4. In secunda 11 a filmuletului in cadru apare un OZN care dispare cateva frame-uri mai tarziu.

falsus 1

5. In secunda 11 a filmuletului in cadru apar o femeie prea urata ca sa existe in realitate in compania unui om vizibil prea inalt.

falsus 1

6. In secunda 12 a filmuletului se poate observa aparitia unui dreptunghi verde care pare sa pluteasca in aer si apoi sa intre in capul unui om cu mustata.

falsus 1

7. In secunda 14 a filmuletului Traian Basescu isi arcuieste mana dreapta la un unghi perfect de 120 de grade, apoi loveste cu dosul palmei. Este de notorietate faptul ca Traian Basescu nu isi poate indoi cotul la mai mult de 90 de grade iar lovitura sa preferata este croseul.

falsus 1

8. In filmulet aproape toate imaginile sunt color desi la ora realizarii sale aceasta tehnologie nu era inca disponibila.

falsus 1

9. In momentul in care mana lui Traian basescu loveste capul copilului chipul acestuia este inlocuit de o imagine a celebrului actor Steven Segal. De asemenea cel care a editat imaginile si-a uitat din neglijenta una dintre pensule in cadru.

falsus 1

10. Zambetul tamp al copilului lovit precum si faptul ca acesta poarta 46 la pici­or atesta faptul ca el nu este de fapt un copil, ci un adult gras care ar fi trebuit sa cada gramada in loc sa ramana in picioare.

falsus 1
[idee a lui Radu de la times]

You may also like...

10 Responses

 1. comunistu says:

  aberezi

 2. DanVas says:

  Sunteti niste cretini. Nu aveti nici un haz.Boilor!!

 3. MAKO says:

  o porcarie ce ai facut aici,ti-as sterge pozele si textul daca as putea…lasa-te esti dus 😐

 4. admin says:

  daca ai stii photshop si adobe studio ai intelge hazul

  iar eu nu fac misto de presedinte ci de cei de la INEC

 5. tequila says:

  Mey oameni buni, da’ voi chiar nu mai aveti haz, nu mai stiti de gluma?! :))

 6. TransMix says:

  Da’ ştiu că ai imaginaţie, frate! 😛

 7. no_name says:

  ce prostie. cati ani ai? Pana aici ti-am citit blogu.

 8. Sjf says:

  Expertiza arată că au fost intervenţii asupra filmului (scurtat, egalizat sunetul, etc) NU că Băse nu a lovit copilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *