1 Aprilie, ziua Pacalelilor. Va dau niste idei cum sa pacaliti pe cei dragi

* scoateti bateriile la telecomenzi
* puneti scoci transparent pe dulia becurilor (in capat)
* faceti cadou o reincarcare pe telefonul mobil dar, codul sa nu mai fie valid (incarcarea deja efectuata). Nu cu cartela ci cu cod scos pe hartie !!! (cu cartela nu merge ca nu ia nima teapa daca o vede razuita)
* schimbati cartela din telefonul prietenei/prietenului
* Surprindeti parintii/rudele cu o prietena si anuntul ca va casatoriti a doua zi !
* Umpleti cateva baloane cu nu gaz urat mirositor (exista si spraiuri cu miros de basina) 😀 si lasati-le libere pe holul scolii
* O pacaleala “faina”: bagati pe 1 Aprilie in posta prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sunt anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 6 luni 😀 … (nu uitati sa’i sunati seara si sa le spuneti ca a fost o pacaleala)

* Sau acelasi model de operare (scrisoare frumos facuta cu o sigla , stampila la misto, semnatura aiurea) dar anuntati-i ca copilul lor va fi exmatriculat in 10 zile si ca sunt obligati sa se prezinte in data de … la ora … pentru o sedinta cu directorul scolii. (nu uitati sa’i sunati seara si sa le spuneti ca a fost o pacaleala)
* Lipiti un telefon mobil de jucarie sau chiar un rableu ieftin cu poxipol pe scari, la scoala, pe strada, etc (e mai greu de facut pentru ca trebuie sa nu va vada nimeni si sa nu’l deranjeze nima pana se intareste)
* Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada)
* Vata bazaltica (pentru izolatie termica) , un pachetel de servetele frumos parfumate, le despaturiti , frecati servetelele de patura bazaltica, le impaturiti la loc si sigilati pachetelul. Va prefaceti ca’l uitati pe coltul mesei sau pe un pervaz de fereastra!!!
* Celebrul pachet de tigari cu varfuri de chibrite indesate in fiecare tigara.
* O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasati punga unui grup de colegi cu textul: “ma duc la toaleta, tine’ti si mie asta, puteti sa va serviti” 😉 …
* Aceeasi reteta dar, in loc de boia si piper , se presara continutul a 20 de capsule de Oxacilina amestecata cu boia rosie.
* Cate o baltoaca de apa pe fiecare scaun din camera/clasa
* Lipiti 50 de RON (trageti la imprimanta color o bancnota pe o parte) sub catedra, sub un birou, sub o masa in bar. ( lipita mai sucit, sa para “pierduta” !!! :)) )
* Un tub de bonibon (bomboane din alea colorate), 10 capacele de mobilier lipite cate doua sa formeze o bomboana 😉 ….
* Aceeasi reteta dar cu NuroFen (seamana cu bomboanele … dar sunt amare ca fierea) 😀
* Puneti niste matanii la usa vecinilor: doua felii de paine cu un ou spart manjit/spoit si o lumnare aprinsa si apoi stinsa (sa para ca a ars).
* 50 ml alcool rafinat, 2 capatani de usturoi pisate, lasati la macerat 2-3 zile in alcool, strecurati bine si inlocuiti sticluta de parfum a prietenei cu alta identica care contine esenta de usturoi 😉 … trebuie sa fie sticlute identice … sa mearga “smecheria” (testati parfumul ca sa ramana “pe teava” )

ALTE FARSE MAI GASITI AICI << APASA

You may also like...

2 Responses

  1. Mircea Badea says:

    Va spun eu un pont de 1 aprilie:puneti un ciocan de 4 kg deasupra usii,astfel incat in momentul in care intra cineva pe usa sa ii cada in cap si sa ii crape craniul.Si ii spuneti ca a fost doar o gluma de 1 aprilie.

  2. secret says:

    imi plac ideile voastre dar va dau si eu una schimba cafeaua cu piperul si fai o cafea mamei 😉 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *