”Vedete-n figuri”, la Prima TV

“Vedete-n figuri” este emisiunea care s-ar descrie cel mai bine in doua cuvinte, “Tetris uman”. Este un format international, realizat cu succes in peste 20 de tari, printre care si Argentina, Australia, Brazilia, China, Japonia, Columbia, Danemarca, Germania, India, Israel, Malaysia, Mexico, Rusia, Suedia sau Anglia.

Probabil ca v-ati saturat de atatea vedete prezentate in toate ipostazele atat de televiziuni cat si prin tabloide, unele cu fite, alte cu figuri.

De aceea Prima TV ca propune o alta abordare, pentru ca in emisiunea “Vedete-n figuri”, V.I.P.-urile vor lucra cu materialul clientului, adica cu figurile propuse de Dan Fintescu si Oana Ionita, anfitrionii show-ului.
vedete-n-figuri
Vedetele invitate sa concureze trebuie sa se “contorsioneze” pentru a trece prin formele decupate intr-un zid de polistiren, care avanseaza catre ei, fara sa-l rupa sau sa cada in piscina cu apa.

Impartiti in doua echipe de cate trei concurenti, starurile vor lupta pentru o cauza nobila. In fiecare episod pot castiga 2500 de Euro, iar la finalul sezonului, sumele adunate in urma competitiior vor merge catre Fundatia Sfanta Macrina si Fundatia Bambini in Emergenza: Centrul Pilot Andreea D’Amato.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *